Skip to content Skip to footer
Qui som

Tot el que fem és per vosaltres

L’equip de Snow & Go está format per un grup de joves professionals, titulats cadascú en la seva disciplina o en varies d’elles i amb una amplia experiència.

Creiem que per treballar amb il·lusió i ganes has d’estimar la feina que fas i tenir un equip consol·lidat amb bases com el compañerisme, la comunicació i la confiança. I això és el que hem aconseguit. És per aquest mateix motiu que ens esforcem i treballem perque les persones que formen part de l’escola se’n sentin part intrínseca i busquem en ells la passió i allò en el que destaquen perque puguin transmetre l’amor que tenen per l’esport, esquí i/o snowboard i l’ensenyament i d’aquesta manera sigui més ame, divertit i satisfactori per al client el seu aprenentatge.

 

Alumnes
0

Temporada 2022-23

Anys
0

d’experiència ens avalen

Monitora d'esquí des del 2018 i ara directora.

Núria Carrés

Directora Snow&Go
Amant dels esports i la natura Un any més amb S&G fomentant l'snowboard i transmetent els coneixements i valors d'aquest esport en una empresa molt propera, de tracte humà excel·lent i envoltat de grans professionals. Espero que ens trobem i gaudim plegats d'aquesta temporada d'hivern.

Eloi Moix

Tècnic d'snowboard
Soc estudiant d'enginyeria de disseny industrial. Des de petita he tingut la sort d’estar amb contacte amb la natura i a mesura que m’he fet gran l’esquí s’ha convertit en una passió. És per això que vaig decidir formar-me per poder ensenyar com de complert i divertit pot arribar a ser aquest esport.

Júlia Salas

Monitoria esquí alpí
Tècnic esportiu en snowboard nivell 2. Un any més aquí a la Cerdanya, a la Molina i amb els companys de Snow&Go la finalidad és la mateixa! Gaudir de la montanya i la neu!

Xabier Souto

Instructor snowboard
Soc tècnic d'esquí alpí. Porto més de 10 anys com a professor fixe, aquest any però, he decidit fer un canvi a una escola petita com es Snow&Go. Un tracte familiar entre l’equip i amb els clients, i un grup de professionals reduït on poder transmetre uns valors conjunts i una bona tècnica és el que m’ha portat a l’equip.

Isaac Comallonga

Instructor d'esquí alpí
Open chat
Hola
Et podem ajudar?