Skip to content Skip to footer
Qui som

Tot el que fem és per vosaltres

L’escola d’esquí i snowboard Snow&Go obre les seves portes la temporada 2016/2017 amb 4 tècnics que decideixen formar un petit equip i obrir una nova escola a l’estació d’esquí de la Molina.

A mesura que van passant els anys l’equip s’amplia així com les estacions d’esquí on treballen.  Durant la temporada 2019/2020 arriba a assolir la quantitat de 14 professors i professores, arribant a l’any següent als 18 tècnics entre esquí, snowboard i Telemark.

Finalment, l’antiga propietària decideix deixar el món de l’esquí i traspassar el seu negoci. Deixant-lo en mans d’una de les professores de l’escola, la Núria Carrés. En aquest moment i per circumstàncies alienes a l’empresa es redueix el nombre de professionals que hi treballen. Això dona lloc a l’oportunitat de crear un nou projecte, amb una filosofia semblant però partint de la proximitat amb l’equip i la clientela, sense perdre de vista les ganes de seguir creixent com empresa del sector Esportiu.

 

 

Creiem que per treballar amb il·lusió i ganes has d’estimar la feina que fas, transmetre-la amb devoció i passió i tenir un equip consolidat amb bases i valors com el companyerisme, la comunicació, la confiança i la transparència.

I ho hem aconseguit, les nostres recomanacions ens avalen. És per aquest mateix motiu que ens esforcem i treballem perquè les persones que formen part de l’escola se’n sentin part intrínseca i busquem en ells la passió i allò en què destaquen perquè puguin transmetre l’amor que tenen per l’esport, esquí i/o snowboard i l’ensenyament i d’aquesta manera sigui més amè, divertit i satisfactori per al client el seu aprenentatge.

Alumnes
0

Temporada 2022-23

Anys
0

d’experiència ens avalen

L’equip de Snow & Go està format per un grup de joves professionals,
titulats cadascú en la seva disciplina o en varies d’elles i amb una amplia experiència.

Monitora d'esquí des del 2018 i ara directora.

Núria Carrés

Directora Snow&Go
Amant dels esports i la natura Un any més amb S&G fomentant l'snowboard i transmetent els coneixements i valors d'aquest esport en una empresa molt propera, de tracte humà excel·lent i envoltat de grans professionals. Espero que ens trobem i gaudim plegats d'aquesta temporada d'hivern.

Eloi Moix

Tècnic d'snowboard
Soc estudiant d'enginyeria de disseny industrial. Des de petita he tingut la sort d’estar amb contacte amb la natura i a mesura que m’he fet gran l’esquí s’ha convertit en una passió. És per això que vaig decidir formar-me per poder ensenyar com de complert i divertit pot arribar a ser aquest esport.

Júlia Salas

Monitoria esquí alpí
Tècnic esportiu en snowboard nivell 2. Un any més aquí a la Cerdanya, a la Molina i amb els companys de Snow&Go la finalidad és la mateixa! Gaudir de la montanya i la neu!

Xabier Souto

Instructor snowboard
Soc tècnic d'esquí alpí. Porto més de 10 anys com a professor fixe, aquest any però, he decidit fer un canvi a una escola petita com es Snow&Go. Un tracte familiar entre l’equip i amb els clients, i un grup de professionals reduït on poder transmetre uns valors conjunts i una bona tècnica és el que m’ha portat a l’equip.

Isaac Comallonga

Instructor d'esquí alpí
Treballa a Snow&Go

Vols treballar amb nosaltres?

A Snow & Go volem treballar amb professionals de l’esquí,  snowboard i/o telemark amb ganes d’una gran experiència.

No, no som una escola qualsevol. No, no ens interessen els números, ens interessen les persones, els seus valors i la passió que tenen per fer la seva feina. Què significa això per nosaltres? Transmetre aprenentatges d’una manera holística: donar eines, ensenyar valors esportius, medio ambientals, educatius, humans, valors que transcendeixin el de sempre, el que ens han ensenyat, inculcat, allò que hem après de tant que ens ho han repetit. Volem persones que transmetin passió, confiança, diversió, companyerisme, que s’impliquin, que busquin solucions.

Si ets d’aquesta filosofia o manera d’entendre la vida i el món laboral i et ve de gust treballar amb nosaltres, Emplena el següent formulari i contactarem amb tu o bé envia’ns el teu CV a: direccio@snowandgo.com

Open chat
Hola
Et podem ajudar?