Skip to content Skip to footer
ESPORT D'HIVERN

Si vols fer estudis relacionats amb l’esport

Si t’agrada la muntanya i els esports d’hivern i tens passió per ensenyar als altres les teves nocions i les eines que has adquirit al llarg de la teva trajectòria dins d’aquest món, pots formar-te com a tècnic esportiu d’esquí alpí o surf de neu.

Requisits per ser tècnic Esportiu

Aquí trobaras informació dels principals cursets per a esquí alpí i surf de neu i per a les proves d'accés.

Títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent a efectes acadèmics.

Superar la prova d’accés específica de la modalitat que prefereixis:

Esquí Alpí o Surf de Neu

La prova d’accés es pot dur a terme a diferents llocs, Catalunya, Madrid, Sierra nevada, etc.

Centres formadors col·laboradors

Si necessites una beca per la formació pots accedir a la informació

vols ser tècnic esportiu?

Preparació de proves d'accés

tecnic2
tecnic3

Necessites preparar-te les proves d’accés? Vols acompanyament tècnic i metodològic per dur-les a terme de la manera més favorable?
Des de Snow & Go volem ajudar-te a millorar la tècnica d’esquí i/o snowboard així com donar-te les eines que necessitis per realitzar les proves d’accés específiques de manera satisfactòria, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a més informació.

tecnic4

La segona meitat de les pràctiques anirà alternant les classes d’oient amb la intervenció i l’aplicació de tot el que ha après durant les primeres 50h de formació.

Des de l’escola pensem que mentre un es forma i aprèn també està posant la seva energia i les seves ganes a l’equip i per això una part de les pràctiques serà remunerada.

Pràctiques remunerades a la nostra Escola

A Snow & Go, creiem que la formació és la base de tot bon tècnic a part de la seva actitud i predisposició a la feina i a treballar en equip i amb tota mena de persones i de totes les edats. És per això també, que la formació pràctica la dividim en dos blocs.

El primer on la persona que està de pràctiques adquirirà totes les nocions pràctiques i diferents eines per dur a terme la seva feina i on acompanyarà a un tècnic ja format durant 50h.

tecnic6
Open chat
Hola
Et podem ajudar?