Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iniciem cursos de Freestyle

Teniu nens i/o adolescents que són apassionats de l’esquí i que vulguin aventurar-se en l’emocionant món del freestyle?

Aquesta temporada 2023/2024 Snow & Go obre un grup d’iniciació en aquesta disciplina.

A qui va dirigit?

A infants i adolescents entre 8 i 16 anys.

El grup serà mínim de 4 alumnes i màxim 8 i es realitzarà tots els diumenges durant 4h a partir del 15/01/2024

Horari: 9 a 13h

Requisits: 

  • Nivell mínim d’esquí: Capacitat per esquiar en pistes verdes i blaves amb confiança i seguretat en Viratge fonamental consolidat o inici de paral·lel derrapat.

Característiques:

  • 4h de classes d’esquí
  • Instrucció especialitzada: Instructor qualificat i especialitzat en freestyle que guiarà als vostres infants en aquest viatge emocionant cap aquesta nova disciplina. La seguretat és la nostra prioritat número u.
  • Equipament de qualitat: Sabem que la seguretat és la clau en tot això, per aquest motiu proporcionarem informació i orientació sobre l’equip adeqüat i la importància de portar casc i proteccions.
  • Progressió gradual: Començarem amb moviments bàsics i avançarem gradualment a mida que els vostres fills adquireixin confiança i habilitats. A més a més es farà de forma personalitzada, de manera que ens adaptem a la confiança i habilitats de un/a, donant-los excercicis específics que estiguin adaptats al seu nivell en cada moment.
  • Ambient divertit: A Snow & Go creiem que l’aprenentatge ve de la mà d’un ambient divertit i motivador i ens esforcem perquè les nostres classes siguin una font d’aprenentatge i diversió a parts iguals.
  • Esdeveniments: És possible que durant la temporada s’organitzi algún esdeveniment on els nens i nenes puguin participar i així puguin tenir l’oportunitat de mostrar les habilitats i aprenentatges adquirits durant les classes.
  • Comunicació oberta amb els pares i mares en tot moment, per mantenir-los informats de l’evolució dels seus fills i filles, horaris, esdeveniments, canvis en el programa, etc..

Tarifa

Oferim una estructura de tarifes competitiva i accessible, també considerarem descomptes especials per germans i una forma de pagament que sigui accesible per a tothom.

Contacta amb nosaltres a info@snowandgo.com per a més informació.

Open chat
Hola
Et podem ajudar?